Filozófiánk

Minőségpolitika

virágfuvarozás CoolRUNNER Megbízóink megelégedését szem előtt tartva igyekszünk hosszú távú, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat kialakítani. Célunk, hogy munkánk minőségével, pontosságunkkal, az áruk sérülésmentes leszállításával és a korszerű teherautók nyújtotta lehetőségekkel megfeleljünk a legmagasabb szakmai elvárásoknak. 2010-től tevékenységünk minden mozzanatát fuvarszervező szoftverrel rögzítjük, illetve tartjuk nyilván.

A CoolRunner versenyképességét gyakorlatiasságában, rugalmasságában és megbízhatóságában találhatjuk meg. Megbízóink folyamatos, pontos tájékoztatása, valamint fuvarszervezési feladataink optimalizálása érdekében gépjárműveinket mobiltelefonnal, gps-nyomkövetővel, hőfokregisztrálóval szereltük fel. Járművezetőink többéves tapasztalattal, jó helyismerettel rendelkeznek, temperált szállításban jártasak. Véleményünk szerint a bizalom egyik alapja a megjelenés, ezért nagy gondot fordítunk járműveink folyamatos esztétikai állapotára és tisztaságára.

Környezetvédelem

A CoolRunner vállalkozás elkötelezett a környezetvédelem mellett. Ezért beszerzéseinket és gépjárműparkunk fejlesztéseit a legkorszerűbb környezetvédelmi normák figyelembevételével hajtjuk végre. A fuvarfeladatokat a korszerű EURO4-EURO5 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő teherautónkkal hajtjuk végre.

transportation CoolRUNNER

Üzletpolitika

Vállalkozásunk tudatos piackutatással, marketingtevékenységgel, a korábbi üzleti kapcsolatok ápolásával és jó hírnévvel igyekszik régi ügyfeleit megtartani és új megrendelőket szerezni. Tevékenységünk során meghatározó a minőségközpontúság az eredményesség, és a megbízói igények maradéktalan kielégítése. A CoolRunner bővíteni kívánja üzleti kapcsolatait. Cégünk a hatékony együttműködéshez korszerű termelőeszközökkel, adekvát szakmai háttérrel és megfelelő financiális alapokkal és biztosítékokkal rendelkezik.